23 November 2011

# kawin n hantaran

Proses Pembungkusan Cenderahati....

SALAM 1 MALAYSIA


Assalamualaikum semua kengkawan mama bersua semula kitakan......lama rasanya mama x update blog nikan masih terasa kepenatan dan keletihan selepas majlis kenduri kawen ni tapi x apa hari ini mama akan mulakan satu persatu n3 majlis perkawenan anak mama yer....terimakasih kengkawan mama yang singgah dan mengomen di blog mama ni yer nanti mama akan lawat balik yer....


Hari ini mama nak postkan saat proses pembungkusan cenderahati yang telah  dijalankan pada sebelum hari majlis tersebut....proses pembungkusan ini dilakukan oleh sedara2 sebelah mama dan mama mengucapkan ribuan terimakasih pada kakak adik dan kakak ipar mama yang sanggup datang menolong sampaikan cucu2 yang kecik2 tu pun nak menolong....dalam keadaan begini sedara2lah yang sanggup menolong mama dan family....Sori yer kengkawan n3 ni sepatutnya sebelum majlis lagi tapi x apa lah baru hari ini mama dpt postkan...nanti mama updatekan satu persatu acara majlis kawen anak mama tu yer...





9 comments:

  1. ahaa....my pun dah bli paper beg tu..hihihi....tapi tak makeup2 lagi.masih dlm bungkusan plastik..

    ReplyDelete
  2. meriahnya mama..bila kenduri kendara macam ni mmg dapat merapatkan silaturrahim..kadang2 ada yg duk jauh dah lama tak jumpa pun datang sama..

    ReplyDelete
  3. Salam tahniah untuk anak mama!!


    Tq mama.. Tea taknak hadiah.. Cukup doakan tea semakin lemak berkrim dan disukai ramai... :)

    Semoga pengantin baru cepat2 bagi mama cucu ...

    ReplyDelete
  4. wahhhh..meriahnyeee....
    apa yg penting kerjasama :D

    ReplyDelete
  5. sabtu lepas ye kak? adeh...saya terlupa! patutlah saya teringat2 kenduri sape la yang buat kat dewan serbaguna majidee..sebab 20hb ahad pulak ade kenduri kawen kawan dengan sis lin punya kenduri..tapi dua2 tak dapat gi sebab ade program lain kat pasir gudang..huhuhu

    ReplyDelete
  6. rindu n teringat masa kawin dulu2 =)

    meriah suasana dapat berkumpul beramai-ramai...

    ReplyDelete
  7. tahniah kak dah dapat menantu, lepas ni tunggu dapat cucu pulak...hehehee

    ReplyDelete
  8. wah tahniah...terasa kejap je mase berlalu ye mama? dah nak terima menantu..tahniah ye mama..

    ReplyDelete