17 November 2011

# follower

Mencari Follower Bertuah ke 999 Dan Ke 1000....

SALAM 1 MALAYSIA


Assalamualaikum kengkawan semua....
Berkesempatan di sini mama ingin mengucapkan ribuan terimakasih pada semua kengkawan yang sudi hadir ke blog mama dan meninggalkan komen-komen di n3 mama dan pada yang baru memollow blog mama terimakasih juga nanti mama akan jejak balik blog semua yer....buat masa ini mama tidak dapat membalas komen2 dari kengkawan tu dan tak dapat BW kerana mama terlalu sibuk menyiapkan perkara2 yang perlu untuk majlis anak mama nanti....bila ada masa yang terluang nanti mama akan melawat blog kengkawan balik yer....


Di sini mama ingin mencari follower bertuah di blog mama iaitu follower ke 999 dan ke 1000...pada yang memollow blog mama pada angka itu tolong tinggalkan jejak di komen n3 ini yer kerana mama akan menjejaki balik blog follower bertuah itu kerana ada sesuatu dari mama untuk follower tersebut nanti...jangan lupa yer tinggalkan jejak anda kerana buat masa ini mama terlalu sibuk dan tidak ada masa takut nanti mama ketinggalan mengenali blogger yg bertuah itu....buat masa ini semua n3 mama terpaksa mama autopublishkan jer....mama akan kembali normal menulis seperti biasa pada minggu hadapan dan mama akan pastikan n3 yang menarik akan menemui kengkawan seterusnya.....



29 comments:

  1. perh!! byknya Follower!!

    ReplyDelete
  2. wahhh bertuahnyaaaa.. nasib baik tea ni belum memollow mama... ;p

    ReplyDelete
  3. wah...makin ramai follower mama! tahniah mama...

    ReplyDelete
  4. ala..ruginye..sy 997..lg 2 je..999..=)

    ReplyDelete
  5. mama mama kenapa tea follow tak nampak situuuu? sepatutnya dapat dah yang ke 999

    sobsss sobsss...

    ReplyDelete
  6. saya follower ke 1000 melapor diri :)
    salam perkenalan...

    ReplyDelete
  7. nak cecah 1000 dah kak!
    tahniah, semoga terus berblog...

    ReplyDelete
  8. tahniah mama..dah cukup 1000 pun..:)

    ReplyDelete
  9. dah ada owg followed la ..
    tahniah kpd mereka!

    ReplyDelete
  10. wah, ramainya follower. tahniah!

    ReplyDelete
  11. banyaknya follower mama.. tahniah mama..

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah...follower akak dah lebih seribu..:)

    new entry :: Facebook Sekarang Tempat Melucah

    ReplyDelete
  13. dah byk poloower mama....best...;d

    ReplyDelete
  14. @Tea

    mekacih Tea sbb dah follow mama yer...:)

    ReplyDelete
  15. @FieZaLieSa

    mekacih sbb dah follow mama yer...:)

    ReplyDelete
  16. @Cik Meifaa'

    mekacih nanti mama review blog yer....:)

    ReplyDelete
  17. @fiza

    betul tu dah capai target ...:)

    ReplyDelete