13 November 2011

# cerita # cerita grandmama

Lain Kali Tulis Nama Kat Tempat Parking Tu .....

SALAM 1 MALAYSIA


Assalamualaikum semua...
Hari ni mama nak cite bab orang-orang yang pentingkan diri sendiri....manusia ni memanglah salah satu sikap mereka suka pentingkan diri sendiri...dah tahu memang awak nak kuar parking tu masih lagi dok bergurau senda ke berbual ke mama pun x tahulah apa yang mereka buat lama-lama kat dalam kete tu x tahu la..... pada hal sure2 dia memang nak keluar tadi tak fikir langsung orang yang kat belakang dok tunggu die tapi tak kuar2 juga.....


Signal dah bagi kete punya lah berderet kat belakang dia masih x kuar2 lagi...menyirap jer darah naik ke kepala....hoiii cik kakak nak tido kat parking ker ingat parking tu awak jer yang bayar sorang orang lain pun nak parking gak....ingat awak punyer sorang ke ramai lagi yg nak parking la....kalau x nak kuar tulis kat signboard parking tu awak seorang yang punyer.....


Akibat geram sangat dan kereta pun dah panjang berderat kat belakang tu mama letak jer kete kat tepi betul2 belakang kete die dan apa lagi kene skodenglah....tengok jer gambo kat bawah apa yang die orang sedang lakukan....memang langsung tak fikirkan orang sekeliling lagi dah....



p/s kene skodeng kau....

11 comments:

  1. eeee geramnye

    mmg de org mcm ni

    patut tayang je no plat mama

    biar malu

    ReplyDelete
  2. tu lah zaman sekarang..xmalu dah..

    ReplyDelete
  3. depa perasan tak kena skodeng tuh!!...baik tangkap gambar terus kak.....geram nih!!

    ReplyDelete
  4. Ha ah la patut tunjuk jr no plat tu.. Nanti kitorang pun nak skodeng gak..

    ReplyDelete
  5. teruknya diaorg tu mama...patutla tak ingat dunia sampai org nak paking pun tak boleh. mama tak tepon pejabat agama ke...? baru tau sikit...

    ReplyDelete
  6. hamboiiii
    mang bizi beno owg dlm kete ni
    adoiiiiii
    mang ckup geram dgn owg cm ni
    kan mama..
    aihhhh

    ReplyDelete
  7. ish, sempat lagi tu!
    memang tak tahu malulah..

    ReplyDelete
  8. tahu tak pe..ingat parking tu milik peribadi agaknya...macam tak faham2x je orang dok menunggu nak masuk..aihlah manusia..
    Selamat malam mama!

    ReplyDelete
  9. sabar je la dengan orang yang macam ni ye mama...geram..

    ReplyDelete
  10. selalu sgt jumpa orang yg berperangai macam ni mama.sabar jelah.pernah juga tegur,tapi kena marah balik.hmmm..memang pentingkan diri

    ReplyDelete
  11. isk..isk..dah la pentingkan diri sendiri pastu siap wat maksiat lg tu

    ReplyDelete